Huawei Freebuds 3

  • Tootekood: 55031993

1. Valin omadused

Toote värv: must
Andmete laadimine
Andmete laadimine

Lisainfo

Lisainfo

Juhtmevabad aktiivse mürasummutusega kõrvaklapid, mida on mugav endaga kõikjal kaasas kanda.

Huawei Freebuds 3 juhtmevabad kõrvaklapid on kerged ja kompaktsed, pakkudes selget heli ja 4 h mänguaega. Laadimiskarp lisab klappidele veel 20 tundi kuulmisaega juurde. Klapid pakuvad stabiilset ja kiiret Bluetooth-ühendust ning täpset heli ja video sünkroniseerimist. Tänu aktiivsele mürasummutusele pakuvad Freebuds 3 klapid selget heli nii lärmakates söögikohtades kui rahvarohkes ühistranspordis. Klappide nutikas A1 kiibistik suudab elimineerida tasutamüra ning tugevdada sinu häält kõnede ajal.

  • Bluetooth 5.1 ühendus.
  • Sisseehitatud luu hääle anduriga suudavad kõrvaklapid paremini sinu häält luu vibratsiooni kaudu tuvastada. Häält võimendatakse vastavalt, et see oleks selge ja eristuv telefonikõnede ajal, samal ajal ka ümbritsevat müra on vähendatud.
  • Aerodünaamiline mikrofonikanali konstruktsioon suudab tuule müra tõhusalt summutada, nii et sul on tuulise ilmaga kõndimisel, sörkjooksul või isegi 20 km/h rattaga sõites selged kõned.
  • Kiireks juhtmeta laadimiseks, tavapärase USB-C laadimiskomplekti asemel, aseta laadimiskarp juhtmevabale laadimisalusele või kasuta pöördlaadimiseks Huawei nutitelefoni. Täislaetud laadimiskarp võimaldab kõrvaklappe laadida umbes 4 korda.

Kasulikud lingid

Tutvu Huawei Freebuds 3 kõrvaklappide omadustega lähemalt siit

Tehnilised andmed

Toote saadavus