Bose QuietComfort Earbuds II

  • Tootekood: 870730-0040

1. Valin omadused

Toote värv: tumehall
Andmete laadimine
Andmete laadimine

Lisainfo

Lisainfo

Parima helikvaliteediga mürasummutavad kõrvaklapid, mis lasevad muusikat nautida ilma segavate väliste helideta.

Bose QuietComfort Earbuds II juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid, mis on varustatud kõige efektiivsema mürasummutusega. Kõrvaklapid edastavad selget ja sügavat heli ning rikkalikku bassi ning seda kõike täieliku vaikuse taustal, mistõttu kuuled igat detaili veelgi paremini ja nüansirikkamalt. Bose QuietComfort Earbuds II kõrvaklapid on loodud CustomTune heli kalibreerimistehnoloogiaga, mis optimeerib mürasummutust ja heli jõudlust sinu kõrvade jaoks. Klappide pehmed silikoonotsikud loovad kõrvakanali ja klappide vahel tiheda sideme ning blokeerivad seetõttu ümbritseva müra. Mürasummutavad mikrofonid keskenduvad sinu häälele ning need filtreerivad efektiivselt keskkonna- ja tuulemüra. Digitaalne signaalitöötlustehnoloogia täiustab signaali veelgi, et sinu vestlused kõlaksid selgemad. Bose kõrvaklappidel on võimalik häiriv müra täielikult kõrvaldada, minimeerida või valida sobiv vahepealne variant. Kõrvaklappide aku võimaldab muusikat kuulata kuni 6 tundi järjest.

  • Bose ei avalda järgmisi andmeid: Sagedusala, Takistus.
  • Tänu IPX4 higi- ja veekindlusele on klapid sobilikud treenimiseks iga ilmaga.
  • Ühe laadimiskorraga kestab klappide aku 6 tundi ja koos laadimiskarbiga saab klappide aku kestvust pikendada veel 18 tunni võrra.
  • Kõigest 20-minutilise laadimisega saab klappide aku kestvust pikendada kuni 2 tunni võrra.
  • Bluetooth 5.3 tehnoloogia, mis loob stabiilse ja kvaliteetse kasutuskogemuse.
  • ActiveSense tehnoloogia Aware Mode režiimis suudab valju taustamüra vaigistada või summutada seda hallatava helitugevuseni, mis tasakaalustab hästi ka kõrvaklappidest tulevat heli.
  • Spetsiaalse Bose Music rakendusega saad reguleerida EQ sätteid, kontrollida bassi-, kesk- ja kõrgete helitugevuste taset, hallata Bluetooth-ühendusi, helieelistusi ja palju muud.

Kasulikud lingid

Tootja kasutusjuhend kõrvaklappidele Bose QuietComfort Earbuds II_EST

Tutvu kõrvaklappide Bose QuietComfort Earbuds II omaduste ja kasutusviisidega tootja kodulehel

Seotud artiklid ja videod

artikli pilt

Bose QuietComfort II – kuidas ühenduvad paljukiidetud tippklapid iPhone’i ja Androidiga?

Testisimesel korral nn juhtmeta Bose nööpe. Kas tegemist on hea alternatiiviga Samsungi ja Apple’i klappidele?    Tavaliselt kui iPhone’i omanik juhtmeta nööpkõrvaklappe hakkab ostma, siis kipub vaikimisi langema valik ikka Apple’i klappide kasuks. Kindel ja turvaline valik. Apple’i ökosüsteemi tooted teevad omavahel suurepärast koostööd. Klapid ühilduvad alati automaatselt. Sama lugu on Samsungi telefoni ja klappidega.  …

Tehnilised andmed

Toote saadavus