Xiaomi 13 Lite

  • Tootekood: 44197

1. Valin omadused

Toote värv: helesinine
Andmete laadimine
Andmete laadimine

Lisainfo

Lisainfo

Kahe esikaameraga stiilne ja kerge 5G nutitelefon Xiaomilt.

Nutitelefon on puuteekraaniga mobiiltelefon, millega saad kasutada internetti ja internetipõhiseid rakendusi, teha pilte, videosid, helistada, saata sõnumeid ja tarbida voogedastusteenuseid (näiteks Telia TV-d). 6,55'' 120 Hz värskendussagedusega selge ja värvikirev FHD+ AMOLED ekraan, millele lisab vastupidavust tugevdatud Corning Gorilla Glass 5 ekraaniklaas. Nutitoiminguteks jagab võimsust ning kiirust jõuline Snapdragon 7 Gen 1 kaheksatuumaline protsessor ja telefoni toidab kauakestev 4500 mAh aku. 256 GB mälumaht võimaldab talletada kõike vajalikku ja olulist. Fotomaailma lisab õnnestumisi stuudiotasemel 50 Mpix + 8 Mpix + 2 Mpix tagumiste ja 32 Mpix ja 8 Mpix esikaamera olemasolu, mis püüavad kaadritesse parimad võtted. Seadmega on võimalik salvestada professionaalsel tasemel 4K resolutsioonis videot.

  • Selleks, et saaksid telefoniga 5G-d kasutada, kontrolli, kas sinu mobiilipakett toetab 5G-d. Loen lähemalt
  • 6.55" 120 Hz AMOLED ekraan Dolby Vision toega.
  • Kolm tagumist kaamerat: 50 Mpix lainurkkaamera + 8 Mpix ülilainurk kaamera + 2 Mpix makrokaamera.
  • Kaks eesmist kaamerat: 32 Mpix ülilainurkkaamera ja 8 Mpix sügavusandur. Xiaomi Selfie Glow pakub täiuslikku valgustust, mis kohandub automaatselt mitmesuguste valguskeskkondadega, tagades ilusad selfied ka hämaras keskkonnas. Ülilainurk esikaamera objektiivil on 100-kraadine vaateväli, mis sobib ideaalselt grupiselfiedeks.
  • Jõuline Snapdragon 7 Gen 1 protsessor.
  • Täiustatud funktsioonid – vlogirežiim, mis on saadaval nii esi- kui ka tagakaameras ja teleprompter, mille abil saad oma ridu ekraanilt lugeda ning selle suurust ja kiirust vabalt reguleerida.
  • Kauakestev 4500 mAh aku, mis toetab 67 W kiirlaadimist.

Kasulikud lingid

Tootja kiirjuhend nutitelefonile Xiaomi 13 Lite_EST

Tutvu nutitelefoni Xiaomi 13 Lite omaduste ja kasutusviisidega tootja kodulehel

Telefoni Xiaomi 13 Lite seadistamise juhised

Tehnilised andmed

Toote saadavus