Logitech M720 Triathlon

  • Код товара: 910-004791
Загрузка данных
Загрузка данных

В наличии! Доставка в течение 3 дней.

Дополнительная информация

Дополнительная информация

Mugav juhtmevaba hiir, millel on kiire kerimine ja lihtne seadmete vahel ümberlülitamise võimalus.

Logitech M720 Triathlon on mugav ja stiilne juhtmeta hiir, mis on disainitud, nii et see sobituks käe kuju ja vormiga. Pehme kummist mustriga pind tagab kindla haarde, võimaldades sul mugavalt hiirega töötada tundide kaupa. Hiirel on kiire kerimine, mis aitab sul mõne hetkega leida otsitavat informatsiooni pikkadest dokumentidest. Mugavalt paigutatud edasi-tagasi nupud ning peidetud pöidlanupp võimaldavad teha toiminguid lihtsamini ja kiiremini. Hiirt saab mugavalt ühendada läbi Bluetooth ühenduse või Logitech Unifying adapteriga.

  • Unifying adapter võimaldab ühendada teisi Unifying tehnoloogiaga ühendatavaid Logitechi tooteid.
  • Hiirt saab mugavalt siduda kuni kolme erineva seadmega ning vahetada neid läbi Easy Swith nupu. Logitech Flow tehnoloogia abil saad hiirt kasutada arvutite vahel ja kopeerida ning kleepida andmeid ühest seadmest teise.
  • Hiir peab vastu kuni 24 kuud ilma patareisid vahetamata tänu automaatsele energiasäästurežiimile ja sisse/välja lülitusnupule.
  • Ühildub operatsioonisüsteemidega: Windows 10 või hilisem, macOS 10.5 või hilisem, Linux Kernel 2.6 või hilisem, Chrome OS ja iPadOS.

Технические характеристики

Доступность товара